Poštovani gosti,

primite najsrdačniju dobrodošlicu u apartmane drpicapartmentsgabonjin! Naš smo smještaj opremili s ciljem da zadovolje potrebe današnjeg modernog gosta, a to su opremljenost i izgled koji pak streme ka udobnosti i praktičnosti. Nadamo se da smo uspjeli opravdati Vaša očekivanja.

Kućni ljubimci dobrodošli!

Ukoliko ste doputovali s Vašim kućnim ljubimcem, omogućujemo Vam da i Vaš ljubimac ovdje boravi s Vama. Za uzvrat očekujemo Vašu potpunu brigu o životinji u duhu dobrog vlasnika.

Mijenjanje posteljine kod višednevnog boravka

Ukoliko je Vaš boravak dulji od tri dana, drpicapartmentsgabonjin će Vam omogućiti  zamjenu posteljine (svakih 7 dana) te ručnika (svaka 3 dana). Dodatne usluge čišćenja posebno se naplaćuju.

Wireless Internet

Ukoliko imate svoje prijenosno računalo s mogućnošću korištenja bez žičnog interneta, upitajte nas za pristupnu lozinku.

Odlazak

Kod odlaska iz apartmana na zadnji dan boravka, najavite nam točno vrijeme napuštanja apartmana, kako bi predali ključeve. Smještaj je potrebno napustiti najkasnije do 10 sati zadnjeg dana boravka.

Inventar

Ljubazno Vas molimo da se prema inventaru apartmana odnosite u duhu dobrog vlasnika. Molimo da ne iznosite isti, kao niti ručnike iz apartmana.

Kućni red

Osnovne pojedinosti i napomene oko korištenja smještaja, nalaze se u Kućnom redu koji stoji na zidu u dnevnom boravku. Molimo Vas najljubaznije da se ukratko informirate.
Ukoliko trebate dodatne informacije…
Uputite nam osobni upit.

Pohvale i primjedbe

Za sve primjedbe, pohvale ili prijedloge (ljubaznosti domaćina, Vaših očekivanja, kvaliteti smještaja…) budite se slobodni u bilo koje vrijeme osobno obratiti.

Ugodan boravak želi Vam Vaš domaćin Ivan Drpić s obitelji!

Kontakt telefon: +385 (0) 51 859 745; +385 (0) 91 735 8824
Kontakt e-mail: info@drpicapartmentsgabonjin.com
Web stranica: www.drpicapartmentsgabonjin.com